Wat is Recruitee Marktplaats?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Laat je bedrijf groeien met een breed pallet aan integraties van leiders in de HR-branche.

In dit artikel:

Wat is Recruitee Marktplaats?

Van vacaturesites en kandidaatsourcing tot assessments en HRIS-tools: integreer Recruitee met meer dan 140 tech-partners in tientallen categorieën. Hiermee wordt het mogelijk voor Recruitee-gebruikers om een tech-stack te bouwen waarmee alle recruitment-tools op één plek worden gecentraliseerd.

Op Recruitee Marktplaats staat een uitgebreide lijst met beschikbare integraties, die klanten aanmoedigt om de verschillende koppelmogelijkheden met andere tools te ontdekken en die hen helpt met het doorlopen van de benodigde stappen. Of je nu een klein of groot bedrijf bent, Recruitee heeft de tools en integraties die jij nodig hebt voor je behoeftes op het gebied van recruitment.

💡 In dit artikel lees je meer over hoe integraties jou kunnen helpen beter te werven.

Hoe vind ik integraties in Marktplaats?

De integraties uit alle categorieën staan opgelijst op de Recruitee Marktplaats. Iedere integratie is voorzien van gedetailleerde informatie, waaronder:

1. Een overzicht van iedere tech-partner van Recruitee en hun integraties

2. Hoe je in contact komt met iedere integratiepartner

3. Hoe iedere integratie werkt

Hoe activeer ik een integratie in Marktplaats?

Native integraties

Wanneer de activering van de integratie plaatsvindt in de Recruitee-app:

1. Ga naar Marktplaats en vind je integraties door te zoeken binnen een specifieke categorie of door de naam in te voeren in de zoekbalk.

2. Lees de informatie en bevestig door te klikken op Accepteer en integreer.

3. Vul de inloggegevens in die je hebt gekregen van de integratiepartner en klik op Integreer.

📌 We raden je aan om van iedere desbetreffende integratie het helpartikel te lezen over het genereren van inloggegevens.

Integraties met derden

Wanneer de activering van de integratie plaatsvindt in de Recruitee-app:

1. Ga naar Instellingen > Apps en plugins > Persoonlijke API-tokens om je inloggegevens zoals Subdomein en Bedrijfs-ID te vinden. Klik rechtsboven op + Nieuwe token om een persoonlijk API-token te genereren.

2. Volg de stappen in het helpartikel van de betreffende integraties om de installatie van de integratie te voltooien.

💡 Een persoonlijk API-token verloopt niet, tenzij een gebruiker het intrekt.

Waar kan ik support krijgen voor een integratie?

Neem in de chat of via support@recruitee.com contact op met ons support team, of je nu een algemene of technische vraag hebt.

Je kunt ook onze API-documentatie met uitgebreide technische bronnen raadplegen.

Hoe dien ik een integratieverzoek in?

Heb je de integratie die je zoekt niet gevonden? Dien rechtstreeks een aanvraag in op Marktplaats.

Nieuwe partners kunnen ook dit artikel lezen om Marketplace Technology Partner te worden.