Loket integratie
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Stuur je kandidaten met een paar klikken op de muis direct vanuit Recruitee naar Loket.

In dit artikel:

Nieuwe kandidaten naar Loket sturen

1. Ga naar het profiel van een kandidaat. Klik op Meer en selecteer Naar Loket sturen in het dropdownmenu.

2. Controleer de informatie en corrigeer waar nodig. Selecteer de Nationaliteit en Geslacht in Loket. Klik op Versturen.

3. Het profiel van de kandidaat heeft nu een Loket-badge. Als je met je muis over de badge beweegt, kunnen jij en je teamgenoten zien of dit profiel al naar Loket is verstuurd.

De integratie instellen

Volg onderstaande stappen om de integratie in te schakelen. Jouw rol binnen Recruitee moet bevoegd zijn om integraties te beheren.

1. Ga naar Marktplaats > Categorieën > HRIS en selecteer Loket om te Integreren.

2. Lees de informatie en bevestig door te klikken op Accepteer en integreer.

3. Vul je inloggegevens in voor Loket en klik op Integreren.

📌 Neem contact op met jouw contactpersoon van Loket om de benodigde inloggegevens te ontvangen.

Daarnaast moet elke gebruiker 1 van de 2 volgende rechten hebben:

• Beheer concept werknemers

• Beheer dienstverbanden

Gebruikersbeheer en het toekennen van rechten is aan de accountant en/of de werkgever.

4. Recruitee en Loket zijn nu geïntegreerd.

Bij Instellingen kun je selecteren wie profielen kan inzien en verzenden naar Loket en de integratie kan verwijderen.

Welke persoonlijke gegevens verstuurt Recruitee naar Loket?

Recruitee stuurt de unieke naam, de voornaam, de achternaam, de geboortedatum, de nationaliteit, het geslacht, het e-mailadres en het telefoonnummer van de kandidaat naar Loket.

📌 Recruitee slaat geen persoonlijke gegevens van Loket op.