Lettertypes
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Lettertypes en zelfgekozen lettertypes gebruiken in de CareersHub

Je kunt voor je werken-bij site standaard zowel onze systeemlettertypes als Google Fonts gebruiken. Als je zelfgekozen lettertypes wilt gebruiken, kun je ze uploaden in de CareersHub.

Lettertypes gebruiken

Wijzig het thema van je werken-bij site om andere fonts te gebruiken.

1. Ga naar de CareersHub en wijzig een pagina die gebruik maakt van het thema dat je wilt wijzigen.

2. Beweeg rechtsboven je muis over het thema en klik op Thema wijzigen.

3. Klik op Lettertypes.

4. Je kunt in het Lettertype-menu het lettertype van de kop, de paragrafen en de knoppen bijwerken. Klik op het lettertype-dropdownmenu om van lettertypes te wisselen, de lettergrootte te wijzigen en de tekst cursief of in hoofdletters te maken.

💡Er zijn zowel twee beschikbare systeemlettertypes beschikbaar, als lettertypes van Google Fonts die gemarkeerd zijn met een Google-badge. Je kunt ook zelfgekozen lettertypes uploaden. Deze worden vervolgens gemarkeerd met een Zelfgekozen-badge.

5. Als je klaar bent, klik je op Bijwerken.

Zelfgekozen lettertypes uploaden

Zelfgekozen lettertypes uploaden op de CareersHub om ze te gebruiken voor je werken-bij site.

1. Ga naar de CareersHub > Instellingen.

2. Ga in het linkermenu naar Lettertypes.

3. Klik op Nieuwe lettertypefamilie toevoegen.

4. Klik op Bestanden uploaden en kies de bestanden die je wilt uploaden.

💡We accepteren TTF, OTF, WOFF en WOFF2 lettertypebestanden.

5. Controleer of de lettertypedikte en de lettertypestijl matchen met het lettertypebestand dat je hebt geüpload. Geef de lettertypefamilie een naam en klik op Opslaan.

6. Het lettertype is nu toegevoegd aan de lijst in de Lettertype-instellingen. Via de iconen aan de rechterkant kun je het wijzigen of verwijderen.

Om het lettertype te gebruiken op je werken-bij site, kies je het lettertype in de thema-instellingen, zoals hierboven staat beschreven. Het lettertype is voorzien van een Zelfgekozen-badge.