HR2day integratie
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Stuur je kandidaten met een paar klikken op de muis direct vanuit Recruitee naar HR2day.

In dit artikel:

Nieuwe kandidaten naar HR2day sturen

1. Ga naar het profiel van een kandidaat. Klik op Meer en selecteer Naar HR2 sturen in het dropdownmenu.

2. Controleer de informatie en corrigeer waar nodig. Selecteer de Werkgever en Afdeling in HR2day. Klik op Versturen.

3. Het profiel van de kandidaat heeft nu een HR2day-badge. Als je met je muis over de badge beweegt, kunnen jij en je teamgenoten zien of dit profiel al naar HR2day is verstuurd.

De integratie instellen

Volg onderstaande stappen om de integratie in te schakelen. Jouw rol binnen Recruitee moet bevoegd zijn om integraties te beheren.

1. Ga naar Marktplaats > Categorieën > HRIS en selecteer HR2day om te Integreren.

2. Lees de informatie en bevestig door te klikken op Accepteer en integreer.

3. Vul je inloggegevens in voor HR2day en klik op Integreren.

📌 Neem contact op met jouw contactpersoon van HR2day om de benodigde inloggegevens te ontvangen.

4. Recruitee en HR2day zijn nu geïntegreerd.

Bij Beheren kun je selecteren wie profielen kan inzien en verzenden naar HR2day en de integratie kan verwijderen.

Welke persoonlijke gegevens verstuurt Recruitee naar HR2day?

Recruitee stuurt de voornaam, de achternaam, het e-mailadres, het telefoonnummer en de geboortedatum van de kandidaat naar HR2day.

📌 Recruitee slaat geen persoonlijke gegevens van HR2day op.