Plaatsen op vacaturesites
Basis vacaturesites
Externe inloggegevens beheren voor vacaturesites
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om je vacatures te kunnen plaatsen op vacaturesites, kan het zijn dat je voor sommige additionele verificatie nodig hebt.

Je vindt vacaturesites en partners voor campagneanalyse bij Ga naar Marktplaats > Categorieën > Advertenties voor vacatures.

Opmerking: Om deze instellingen te wijzigen moet jouw gebruikersrol toestemming hebben om externe inloggegevens te beheren.

Klik naast een vacaturesite op Instellingen. Hier kun je externe inloggegevens toevoegen, verwijderen en wijzigen.

Identificatie toevoegen

1. Klik op + Identificatie toevoegen

2. Geef je externe inloggegevens een naam, vul de verplichte informatie in, en klik op Identificatie toevoegen.

Externe inloggegevens wijzigen

1. Klik op het potlood-icoon naast de externe inloggegevens die je wil wijzigen.

2. Update de informatie en klik op Opslaan.

Externe inloggegevens verwijderen

1. Klik op het verwijder-icoon om de gewenste externe inloggegevens te verwijderen.

2. Bevestig door op Identificatie verwijderen te klikken.