Integraties veldtoewijzing
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Vul automatisch alle velden in wanneer je gegevens naar geïntegreerde partners verstuurd.

In dit Artikel:

Begrijp de verschillende soorten configuraties voor veldtoewijzing

1. Vaste configuratie: Dit is voor integraties met één vast template voor het formulier met een vaste invoerlijst. Het is vooraf gedefinieerd door Recruitee.

2. Dynamische configuratie: Dit is voor integraties met een set van dynamische templates voor het formulier met dynamische invoerlijsten. Het wordt gedefinieerd via API's met externe gegevens vanuit onze geïntegreerde partners.

📌 Verschillende templates ondersteunen verschillende soorten veldtoewijzing. Een configuratie kan mogelijk vereist zijn op de systemen van de geïntegreerde partners.

3. Geen configuratie. Dit is voor integraties die geen velden in hun interface hebben die veldtoewijzing ondersteunen.

De velden configureren

Ter voorbereiding op veldtoewijzing dient elk veld geconfigureerd te zijn in de Recruitee-templates.

💡 We adviseren je om de hulpartikelen over iedere integratie te bekijken om er zeker van te zijn dat veldtoewijzing door hun wordt ondersteund.

In Recruitee

1. Ga naar Instellingen en zoek bij Templates de velden die je nodig hebt. Er zijn drie soorten templates die kunnen worden geconfigureerd en worden gebruikt voor veldtoewijzing: Profielvelden, Vragenlijsten en Screeningvragen.

2. Kies een beschikbare template uit elke template-soort of maak een nieuwe aan door op + Nieuwe template te klikken.

3. Als het veld dat je nodig hebt, niet is geconfigureerd in deze templates, klik je op + Nieuwe toevoegen om het in te stellen

De integratie instellen

Volg onderstaande stappen om deze integratie in te schakelen. Je rol binnen Recruitee moet de bevoegdheid hebben om integraties te beheren.

1. Ga naar Marktplaats en selecteer iedere integratiepartner om te Integreren.

2. Lees de informatie en bevestig door te klikken op Accepteer en integreer.

3. Vul de vereiste inloggegevens in en klik op Integreren, OF koppel je account, afhankelijk van welke integratie je hebt gekozen.

4. Zodra de integratie klaar is, kun je bij Beheren kiezen wie de gegevens van deze velden kan bekijken en versturen.

Onder Veldtoewijzing kan je de velden vinden die door de geïntegreerde partner worden ondersteund. Als je dit onderdeel niet ziet bij een specifieke integratie, wordt het helaas niet ondersteund.

5. Klik bij ieder veld op + Velden toevoegen om het toewijzingsproces te beginnen.

6. Vind en selecteer het veld dat is geconfigureerd in Recruitee en klik op Toevoegen. Het is ook mogelijk om meerdere velden toe te wijzen, ook al zijn ze geconfigureerd in andere Recruitee-templates.

7. Dit veld is nu toegewezen. Klik op Opslaan om de toewijzing te bevestigen.

8. Je ziet nu dat dit veld automatisch wordt ingevuld als de gegevens naar de geïntegreerde partners worden gestuurd. Klik op Versturen. Deze gegevens worden naar de bijbehorende velden in het systeem van de geïntegreerde partner verstuurd.

Welke persoonlijke gegevens stuurt Recruitee naar de geïntegreerde partners?

💡 We adviseren je om de hulp artikelen voor iedere integratie te bekijken.

Opmerking: Recruitee bewaart geen persoonlijke gegevens van geïntegreerde partners.