Privacy en beveiliging
Geef Recruitee tijdelijk toegang tot je account
Meer dan een week geleden bijgewerkt

We nemen de veiligheid van je account serieus - ons team mag nooit zonder toestemming je account gebruiken. In specifieke gevallen heeft ons team echter tijdelijke toegang nodig, zoals bij het oplossen van problemen of het beantwoorden van vragen.

In dit artikel:

Verleen tijdelijk toegang en trek toegang in

Als ons team je vraagt om tijdelijke toegang tot je account, kun je hen met één klik op de muis toegang verlenen.

2. Klik onder Toegankelijk voor het Recruitee-team op Toegang verlenen.

💡De tijdelijke toegang verloopt automatisch na 30 dagen. Je kunt de toegang op ieder moment intrekken door op Toegang intrekken te klikken.

⚠️

Het tijdelijk toegankelijk maken van je account is niet gelimiteerd tot één werknemer. Leden van de volgende teams kunnen inloggen op je gebruikersaccount:

• Klantenondersteuning

• Klantsucces

• Technische support

Als iemand van Recruitee inlogt op je account, zien ze het account met dezelfde bevoegdheden en toegang als jij.

Ons team zal geen acties uitvoeren in je account zonder dit eerst met jou te overleggen. De door ons team uitgevoerde acties worden gelogd in de Audit logs met de Actor Recruitee Staff.

Goedkeuringsgeschiedenis van toegang tot account

Bekijk onder Toegankelijk voor het Recruitee-team de tabel met de goedkeuringsgeschiedenis van toegang tot je account. Hier zie je ook of de goedkeuringen verlopen, ingetrokken of nog steeds actief zijn.

💡Account administrators kunnen de acties van teamgenoten met betrekking tot goedkeuring van toegang tot je account bekijken in Audit logs.