Koppel Google Analytics aan je werken-bij site
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Meet het verkeer van je werken-bij site met Google Analytics.

De integratie instellen

1. Ga in de CareersHub naar Instellingen > Integraties.

2. Klik naast Google Analytics op Integreer.

3. Klik op Accepteer en integreer.

4. Voer je Google Analytics metings-ID (begint met G-) of Universal Analytics tracking-ID (begint met UA-) in en klik op Integreer.

5. Google Analytics is nu geïntegreerd met je werken-bij site. Je kunt de integratie wijzigen met het tandwiel-icoontje.

⚠️ Google Analytics maakt gebruik van cookies om de gegevens van je websitebezoekers te traceren. Leer meer over het beheren van cookietoestemming.