Officient integratie
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Gebruik je Officient om onboarding en andere HR-processen te beheren? Met deze integratie stuur je met een paar klikken je nieuwe medewerkers naar Officient, rechtstreeks vanuit je Recruitee-account.

Als de integratie nog niet werkt in je account, volg dan eerst de instructies bij 'De integratie instellen'.

Stuur nieuw aangenomen kandidaten naar Officient

1. Ga naar het profiel van de aangenomen kandidaat. Klik op 'Meer' en selecteer 'Naar Officient versturen' in het dropdown-menu.

2. Controleer de informatie, vul een persoonlijke e-mail in, en klik op Versturen.

3. Het profiel van de kandidaat heeft nu een Officient-badge waarmee jij en je teamgenoten kunnen zien of een profiel al naar Officient is gestuurd. Als je met je muis over de badge beweegt, kun je zien wie het profiel naar Officient heeft gestuurd, en wanneer dat is gedaan. Als je klikt op de Badge ga je naar het profiel in Officient.

De integratie instellen

Volg de onderstaande stappen om deze integratie in te schakelen. Je rol binnen Recruitee moet de Integraties beheren-permissie hebben.

1. Ga naar Marktplaats > Categorieën > HRIS en selecteer Officient om te Integreren.

2. Lees de informatie en bevestig door te klikken op Accepteer en integreer.

3. Je wordt doorgestuurd naar inloggen op je Officient-account.

4. Klik op Authorize om toestemming aan Recruitee te verlenen.

5. Recruitee en Officient zijn nu geïntegreerd.

Bij 'Beheren' kun je selecteren wie profielen kan bekijken en verzenden naar Officient en de integratie kan verwijderen.

Welke persoonsgegevens verstuurt Recruitee naar Officient?

Voornaam, achternaam, zakelijk e-mailadres, telefoonnummer en persoonlijke e-mail van de kandidaat.

Opmerking: Recruitee bewaart het profiel-ID van Officient.