Juridische overeenkomsten
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Gebruik wettelijke overeenkomsten om checkboxen toe te voegen aan het sollicitatieformulier, die kandidaten verplicht moeten accepteren voordat ze solliciteren.

Opmerking: Screeningvragen met het antwoordtype Juridisch zullen ook verschijnen onder Wettelijke overeenkomsten in het sollicitatieformulier.

1. Ga in de CareersHub naar Instellingen > Wettelijke overeenkomsten.

2. Klik op +Nieuwe toevoegen om een checkbox toe te voegen.

3. Voer tekst in en klik op Klaar.

Bewerkt of verwijder juridische overeenkomst met het potlood of verwijder-icoon.

Opmerking: We raden je sterk aan om een advocaat te raadplegen voor het configureren van je werken-bij site en het toevoegen van juridische overeenkomsten. Jij bent uitsluitend verantwoordelijk voor de nakoming van jouw werken-bij site.