Overstappen naar werken-bij site 2.0
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Welkom bij de CareersHub! Met onze nieuwe editor willen we het bouwen en aanpassen van je werken-bij site zo makkelijk mogelijk maken, zodat je je werkgeversmerk goed kan etaleren en je de juiste kandidaten aantrekt. Als je nog steeds de oude versie van de werken-bij site gebruikt, kun je gemakkelijk overstappen naar 2.0.

In dit artikel:

⚠️ Op 31 december 2023 gaan de Werken-bij site 1.0 met pensioen. Pagina's die met de oude editor zijn gemaakt, zullen vanaf 1 januari 2024 niet meer functioneel zijn.

Om je voor te bereiden op de verandering, kun je nu je inhoud kopiëren en aanpassen. De converter zal je inhoud zo goed mogelijk reproduceren, zodat je een gekloonde versie van je werken-bij site site in de nieuwe editor kunt bekijken en publiceren.

Converteren naar Werken-bij site 2.0

1. Klik in de bovenste balk van Recruitee op CareersHub en selecteer Ga naar dashboard.

2. Naast Werken-bij site 1.0 wordt je gevraagd om te converteren naar de nieuwe editor. Klik op Start conversie.

⚠️ Het kan tot 30 seconden duren voordat al je gegevens zijn geconverteerd.

3. Zodra dit voltooid is, kun je de inhoud controleren en bewerken door op Homepagina openen te klikken.

⚠️ Na de conversie is het van cruciaal belang om je inhoud te controleren in de Werken-bij site 2.0 editor. Door de nieuwe functionaliteiten en opties zijn er misschien elementen die je wilt aanpassen of verbeteren met de functies van de nieuwe editor. Door dit proces zul je ook vertrouwd raken met de nieuwe editor en ervaar je de voordelen ervan.

4. Wanneer je tevreden bent met de look van je nieuwe werken-bij site, klik je op Publiceren om de pagina live te zetten.

📌 Zodra de nieuwe homepagina is gepubliceerd, zullen we de oude versie uitschakelen en schakel je officieel over naar Werken-bij site 2.0.

Converteren naar Werken-bij site 2.0 met aangepaste code

Als je in Werken-bij site 1.0 aangepaste code gebruikte, dan kan het zijn dat de aangepaste code met JavaScript niet meer werkt na de migratie. Je moet de aangepaste code dan handmatig toevoegen aan Werken-bij site 2.0.

Aangepaste integraties

Als een aangepast script cookies toevoegt of gegevens verzamelt, kun je het via CareersHub > Instellingen > Integraties toevoegen aan je Werken-bij site 2.0 als een Aangepaste integratie.

Met deze methode kun je bepalen of er een overeenkomst moet worden geaccepteerd voordat het script op de pagina wordt geladen.

Een aangepaste integratie met een analytische tool, zoals Google Analytics, moet bijvoorbeeld in de tab Integratie worden toegevoegd als aangepaste integratie. Eenmaal toegevoegd, ga je naar Cookies om een overeenkomst in te schakelen voordat de analytische tool wordt geladen om te beginnen met het verzamelen van gegevens.

Aangepaste code

Elk aangepast script dat de look van de pagina of het gedrag van pagina-elementen verandert, moet worden toegevoegd via CareersHub > Instellingen > Aangepaste code. Nadat de pagina is geladen, wordt ook het script direct geladen.

Dit geldt bijvoorbeeld als je een code hebt die de achtergrondkleur van de eerste vacature in een lijst verandert.