Hoe los je problemen met het verbinden van je mailbox op?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Soms wordt je agenda ontkoppeld. Dit kan meerdere redenen hebben. Volg in deze gevallen deze tips voor probleemoplossing.

Je mailbox opnieuw synchroniseren

Meestal lost het opnieuw synchroniseren van je mailbox de problemen die je ervaart op.

Als we geen verbinding kunnen maken met je mailbox, is de status van je mailbox Ontkoppeld. Probeer opnieuw te verbinden door op de knop aan de rechterkant te drukken.

Je kunt ook deze stappen volgen om je agenda handmatig opnieuw te synchroniseren:

1. Ontkoppel handmatig de gesynchroniseerde agenda via deze instructies.

2. Volg de stappen in dit artikel (afhankelijk van je e-mailprovider) om je mailbox opnieuw te synchroniseren.

Als het niet lukt je agenda opnieuw te synchroniseren (als er bijvoorbeeld een error-bericht verschijnt), bekijk dan de volgende tips:

Verbindingsproblemen met Gmail

• Het kan zijn dat je Google-account is geüpdatet, als je bijvoorbeeld je Google-wachtwoord hebt veranderd. Als je opnieuw probeert te synchroniseren, zorg dan dat je de juiste inloggegevens gebruikt - controleer of je kunt inloggen op je Google-account met dezelfde inloggegevens.

• De instellingen op je Google-account betreffende apps van derden zijn mogelijk veranderd. Controleer of Recruitee toegang heeft tot je Google-account met dit artikel over Google support.

Verbindingsproblemen met Outlook

• Welke versie van Outlook gebruik je? Alleen Office 365 en Outlook Live worden volledig ondersteund door Recruitee. Als je Outlook-servers niet cloudgebaseerd zijn (zoals Exchange On-Premises), kun je deze mogelijk niet synchroniseren met Recruitee.

• Het kan zijn dat je Microsoft-account is bijgewerkt, als je bijvoorbeeld je Microsoft-wachtwoord hebt veranderd of de tweestapsverificatie hebt ingeschakeld. Probeer opnieuw te synchroniseren en zorg dat je de juiste inloggegevens gebruikt - controleer of je kunt inloggen op je Microsoft-account met dezelfde inloggegevens.

• Controleer of je Microsoft-account toegang verleent aan Recruitee tot je gegevens.
    Je kan in Outlook Online deze stappen volgen om het te verifiëren:
    1. Klik op je profiel
    2. Klik op Mijn Microsoft Account
    3. Ga naar Privacy > Apps en services die toegang hebben tot je gegevens
    4. Controleer of Recruitee hier in de lijst staat/geblokkeerd is

Verbindingsproblemen met Andere mailboxes

• Het kan zijn dat de inloggegevens van je e-mailprovider zijn geüpdatet. Als je opnieuw probeert te synchroniseren, zorg dan dat je de juiste inloggegevens gebruikt (gebruikersnaam/wachtwoord/IMAP/SMTP).
    ⚠️ Recruitee ondersteunt geen POP3-verbindingen.

• Zorg dat je de hokjes aanvinkt van beide SSL-verbindingen wanneer je opnieuw verbinding probeert te maken:

• De configuratie met je e-mailserver veroorzaakt mogelijk verbindingsproblemen. Neem contact op met je IT-afdeling en zorg dat je e-mailserver gebruik maakt van StartTLS / TLS / SSL of geen beveiligingsprotocol.

Als je nog steeds problemen hebt met het opnieuw verbinden van je mailbox of als je andere vragen hebt, neem dan contact met support team op via de chat of via support@recruitee.com