jacando integratie

Stuur nieuwe aanwervingen van Recruitee naar jouw jacando-account

Imke avatar
Geschreven door Imke
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Gebruik je jacando om onboarding en andere HR-processen te beheren? Met deze integratie voeg je met een paar klikken je nieuwe medewerkers toe aan je jacando-account.

Als de integratie nog niet werkt in je account, volg dan eerst de instructies bij 'De integratie instellen'.

Stuur nieuwe aanwervingen naar jacando

1. Ga naar het profiel van de aangenomen kandidaat. Klik op Meer en selecteer Verstuur naar jacando in het dropdown-menu.

2. Controleer de vooraf ingevulde informatie, pas aan waar nodig, en vul de nationaliteit en hoofdtaal in.

Klik op Versturen.

3. Het profiel van de kandidaat heeft nu een jacando-badge, zodat jij en je teamgenoten kunnen zien welke profielen al naar jacando zijn verzonden. Als je je muis over de badge heen beweegt, zie je wie het profiel wanneer naar jacando heeft verzonden.

4. Klik op de jacando-badge om het profiel van de nieuwe medewerker in jacando te openen.

De integratie instellen

Volg de onderstaande stappen om deze integratie in te schakelen. Je rol binnen Recruitee moet de Integraties beheren-permissie hebben.

In jacando

Genereer een API-sleutel in jacando om je account in Recruitee te verbinden.

1. Ga naar Instellingen > Systeem.

2. Klik op + API onder API-sleutel beheren.

3. Geef jouw API-sleutel een naam en schakel de volgende rechten in:

• Onder clients: GET /clients

• Onder werknemers: POST /werknemers

4. Klik op Create en kopieer de API-sleutel.

In Recruitee

1. Ga naar Marktplaats > Categorieën > HRIS en selecteer jacando om te Integreren.

2. Lees de informatie en bevestig door te klikken op Accepteer en integreer.

3. Vul de API-sleutel in die je in jacando hebt aangemaakt, en klik op Integreer.

4. Recruitee en jacando zijn nu geïntegreerd.

Bij Beheren kun je selecteren wie profielen kan inzien en verzenden naar jacando, en de integratie kan verwijderen.

Welke persoonlijke gegevens verstuurt Recruitee naar jacando?

Klantnaam, rol in jacando's systeem, voornaam, achternaam, e-mail, telefoonnummer, geboortedatum, gender, nationaliteit en hoofdtaal.

Let op: Recruitee slaat geen persoonlijke gegevens van jacando op.