AVG
Krijg meldingen over aanpassingen in de AVG status van je kandidaten
Krijg meldingen over aanpassingen in de AVG status van je kandidaten
Cristina avatar
Geschreven door Cristina
Meer dan een week geleden bijgewerkt

1. Ga naar Instellingen > Bedrijfsinstellingen > AVG en selecteer Bewerken naast Bewaartermijn kandidaat.

2. Selecteer teamgenoten door + te selecteren onder Verstuur AVG-rapportages naar teamgenoten.

Geselecteerde teamgenoten zullen dagelijkse rapportages ontvangen over de AVG statussen van kandidaten. Ze willen informatie toevoegen over verlopen profielen en profielen die bijna verlopen, profielen met verwijderings- of correctieverzoeken en profielen zonder toestemming.

Klik Bekijk online om toegang te krijgen tot de informatie in Recruitee en om de geschikte acties te ondernemen.

AVG status gerelateerde meldingen

Ga naar Instellingen > Mijn account > Meldingen. Je kunt AVG gerelateerde meldingen instellen voor verschillende scenario's en selecteren of je deze in Recruitee wil ontvangen of in de mobiele app en/of via e-mail.

In gevolgde kandidaten

In gevolgde vacatures/talentpools