Rapportage en analyse
Navigeren door analytics
Meer dan een week geleden bijgewerkt

We weten dat het bijhouden van je processen op basis van statistieken een integraal onderdeel is van werving. Om het jou makkelijker te maken hebben we daarom een selectie boards gemaakt.

Aan de slag

1. Ga naar Analytics en klik in het midden van de pagina op Je eerste board maken of op Nieuwe toevoegen zodra je nieuwe boards hebt toegevoegd.

2. Kies in het nieuwe scherm een bestaande board template uit de Rapportages-bibliotheek in het linkermenu en klik aan de rechterkant op Template gebruiken om het board toe te voegen aan je menu.

We hebben de Board templates gegroepeerd in onderwerpen die overeenstemmen met de belangrijkste kenmerken en functies van Recruitee: Vacatures, Kandidaten, Funnels, Afwijzingen, Aanwervingen, Interviews, Evaluaties en Werken-bij site.

Elke Board template heeft andere statistieken:

• De belangrijkste gegevens die licht werpen op kritieke activiteiten of de meest essentiële KPI's.

• Een trendrapportage die over de volledige breedte middels tijdsintervallen laat zien wat de stand van zaken is

• Rapportages waarmee je de onderdelen van samenvattingen kan uitbreiden of waarmee je nieuwe informatie kan bekijken

De vorige versie van essentiële dashboards zijn op dit moment nog steeds beschikbaar: Kandidaat overzicht, Funnel inzichten*, Afwijzingen*, Vacature overzicht* en Afspraken en evaluaties*

In ons Start-abonnement kun je iedere board template uit de board bibliotheek selecteren, maar zodra ze zijn toegevoegd kun je ze niet wijzigen. Je kunt ze alleen verwijderen of dupliceren.

📌 Het aanpassen van boards en het aanmaken van lege boards is alleen beschikbaar in ons Scale- en Lead-abonnement.

De rapportages bibliotheek gebruiken

De Rapportages bibliotheek biedt je talloze rapportages die je één op één kunt toevoegen aan je board of nog verder kunt aanpassen. Je kunt aan de linkerkant de verschillende categorieën bekijken of je kunt direct via de zoekbalk in het midden op zoek gaan naar een rapportage.

Klik in de rechter bovenhoek op + Rapportage toevoegen om meer rapportages toe te voegen.

📌 Mis je een rapportage of statistiek in je bibliotheek? Geef jouw feedback op onze roadmap.

Wil je dieper in de gegevens duiken?

Je kunt het datumbereik wijzigen of filters toevoegen zodat alleen bepaalde Afdelingen, Vacaturemanagers, Vacatures, Recruiters en Talentpools worden getoond. Je kan deze instellen met de knoppen Datum selecteren en Filter toevoegen aan de linkerkant.

Om specifieke cijfers in je rapportages te markeren, beweeg je er gewoon met je muis overheen.

Klik op het gemarkeerde getal om een tabel te openen met de onderliggende gegevens van deze statistiek.

Pas de kolommen in de tabel aan door op het icoon rechts te klikken.