Maak boards op maat
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met onze aangepaste boards kun je boards maken met alle statistieken die voor jou belangrijk zijn. Je kunt rapportages uit je bibliotheek aanpassen en filteren op basis van wat voor jou belangrijk is.

📌 Het wijzigen van boards uit de Rapportages bibliotheek is alleen beschikbaar in onze Grow-en Optimize abonnementen.

Rapportages toevoegen vanuit je rapportages bibliotheek

Maak je eigen board met verschillende rapportages uit verschillende boards.

1. Klik in Analytics op + Rapportages toevoegen

2. Selecteer het aantal rapportages en klik op Voeg rapportages toe aan scherm.

Rangschik, wijzig en filter de rapportages op je board

Zodra je een aantal rapportages hebt toegevoegd aan je board, klik je op de rechteronderhoek van een rapportage en sleep je de hoek om de grootte naar wens aan te passen.

1. Verander linksboven de naam van het board.

2. Verander aan de rechterkant de zichtbaarheid van het board.

⚠️ Met de zichtbaarheidsoptie in de rechterbovenhoek kunnen administrators iedereen, specifieke leden of alleen henzelf toestaan om deze statistieken te bekijken.

3. Dupliceer of verwijder het board met de drie stippen aan de rechterkant.

4. Klik linksboven op Datum selecteren om de rapportages op je board te filteren op een specifiek tijdsframe.

5. Selecteer Filter toevoegen om het board te filteren op Afdeling, Vacaturemanager, Vacature, Recruiter of Talentpool.

6. Selecteer Downloaden als CSV om een CSV-bestand met alle gegevens uit de rapportage te exporteren of selecteer Downloaden als PNG om een afbeelding van de rapportage, zoals die te zien is op je board, te downloaden.

7. Klik in de rechterbovenhoek op het uitbreid-symbool om iedere rapportage op het board uit te breiden.

📌 Als je een filter toepast op een volledig board, worden de bestaande filters van dezelfde soort op de individuele rapportages op het board overschreven en wordt de gekozen filter toegepast.

📌 Sommige individuele rapportages kunnen sommige filters wellicht niet toepassen, aangezien niet elke statistiek elke filter ondersteunt.