Hoe kan ik recent verwijderde kandidaten herstellen?

Herstel profielen van kandidaten tot wel zeven dagen na verwijdering

Imke avatar
Geschreven door Imke
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Probeer je een kandidaat in je database te vinden, maar blijkt het dat het profiel per ongeluk is verwijderd? Profielen van kandidaten kunnen tot wel zeven dagen na verwijdering hersteld worden.

Recent verwijderde kandidaten kunnen hersteld worden vanuit de kandidaten sectie door iemand met High level data toestemming, dus een beheerder van het account.

1. Ga naar de sectie met kandidaten en selecteer de Recent verwijderd filter aan de linkerkant.

2. Selecteer het profiel van de kandidaat die je wil herstellen of selecteer meerdere profielen van kandidaten door de vinkjes die ernaast staan aan te vinken.

3. Klik op Herstellen.

Als je toegang hebt gekregen tot een kandidaat via een directe link naar het profiel dat recent verwijderd is, kan een beheerder in het account de kandidaat meteen herstellen via deze link.