Microsoft Teams Integratie
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Gebruikt jouw team Microsoft Teams al als video-interviewing tool? Verbind je Microsoft account gemakkelijk met Recruitee om een Microsoft Teams link te genereren voor elk video-interview dat je inplant.

Als de integratie nog niet in je account is ingesteld, volg dan eerst de instructies bij De integratie instellen. Zorg er ook voor dat je jouw individuele account verbindt om Microsoft Teams-vergaderingen te kunnen hosten.

Een video-interview met Microsoft Teams inplannen

Selecteer eenvoudig Microsoft Teams als de soort afspraak wanneer je een afspraak inplant.

Kies iemand die zijn of haar Microsoft Teams-account heeft gekoppeld aan Recruitee om de host te zijn van de afspraak.

Een Microsoft Teams link wordt automatisch gegenereerd en toegevoegd aan de uitnodiging die met de deelnemers is gedeeld.

Interviewers vinden deze link bij de afspraak gegevens in de Recruitee-kalender en wanneer ze op de banner in het profiel van de kandidaat klikken.

Klik op Begin interview om deel te nemen aan het Microsoft Teams-interview.

De integratie instellen

Volg de onderstaande stappen om deze integratie in te schakelen. Om dit te kunnen doen, moet je rol binnen Recruitee toegang hebben tot de instellingen voor Integraties.

1. Ga naar Marktplaats > Categorieën > Productiviteit en communicatie en selecteer Microsoft Teams om te Integreren.

2. Lees de informatie en bevestig door te klikken op Accepteer en integreer.

3. Recruitee en Microsoft Teams zijn nu verbonden.

Onder Instellingen kan je jouw account koppelen, zien wie in jouw Recruiter-account hun account al heeft gekoppeld, en individuele verbindingen en de integratie verwijderen.

Jouw account koppelen

Om host te worden van een Microsoft Teams-vergadering, moet jouw persoonlijke account gekoppeld zijn.

Als accountbeheerder

1. Ga naar Marktplaats > Categorieën > Productiviteit en communicatie en klik op Instellingen naast Microsoft Teams.

2. Klik op Verbind jouw account.

3. Je wordt doorgestuurd om aan te melden in je Microsoft account.

4. Eenmaal doorgestuurd naar Recruitee, is jouw Microsoft-account succesvol verbonden.

Als een gebruikersrol met de mogelijkheid om afspraken te plannen

1. Begin in Recruitee een afspraak te plannen, bijvoorbeeld op het Dashboard onder Afspraken.

2. Selecteer Microsoft Teams als Soort afspraak.

3. Klik op Nu verbinden in de infobox.

4. Je wordt doorgestuurd om je aan te melden bij jouw Microsoft-account.

Eenmaal doorverwezen naar Recruitee, is je Microsoft-account succesvol verbonden en kun je video-interviews met Microsoft-teams hosten.

Welke gegevens wisselen Recruitee en Microsoft Teams uit?

• De naam van de kandidaat wordt opgeslagen in het onderwerp van de afspraak in Microsoft Teams

• Er worden geen persoonlijke gegevens van Microsoft Teams opgeslagen in Recruitee

• Recruitee slaat het Afspraak-ID en de link om aan de afspraak deel te nemen op