Deel analyses met Indeed

Verstuur analyses over de voortgang van je kandidaat naar Indeed om verbeterde resultaten bij het publiceren van vacatures te krijgen.

Émilie Némorin avatar
Geschreven door Émilie Némorin
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Verbeter zowel de vacature targeting, als ook de kwaliteit en ervaring van kandidaten door analyses te delen met Indeed. De gegevens kunnen door Indeed gebruikt worden om kandidaten te vinden die een grotere kans hebben om door je funnel te gaan door het vergelijken van hun vaardigheden met jou vereisten.

Om gegevens te versturen naar Indeed ga je eenvoudig naar Ga naar Marktplaats > Categorieën > Advertenties voor vacatures en klik je op de schakelaar onder Analyses delen.

Let op: Alleen fases waarvoor je een type het ingesteld kunnen gekoppeld worden aan een Indeed status. Zorg er dus voor dat je types voor je funnelfasen instelt zoals hier beschreven.

Welke gegevens worden gedeeld met Indeed?

Zodra een kandidaat met Indeed solliciteert op een van je vacatures, wordt hun Indeed-sollicitatie-ID opgeslagen. Als deze door je funnel beweegt, dan worden de tijd en datum dat dit gebeurt gedeeld. De gegevens die naar Indeed verstuurd worden bestaan enkel uit een tijdstempel, Indeed-solliciatie-ID, de status van de sollicitatie, de Recruitee-bedrijfs-ID en de bedrijfsnaam.

Raadpleeg de technische documentatie van Indeed voor meer informatie.

De volgende acties in Recruitee kunnen gekoppeld worden aan een status van Indeed: