Harver integratie
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met onze Harver-integratie kunnen kandidaten met één eenvoudige klik uitgenodigd worden om een assessment te voltooien.

Als de integratie nog niet in je account is ingesteld, volg dan eerst de instructies bij De integratie instellen.

Stuur kandidaten naar Harver

1. Ga naar het profiel van de aangenomen kandidaat. Klik op Meer > kies in het afrolmenu voor Assessment van Harver versturen.

2. Controleer de gegevens van de kandidaat, corrigeer deze indien nodig, selecteer een vacature en klik op Versturen.

3. Een badge van Harver verschijnt in het profiel van de kandidaat, wat aangeeft dat er een assessment verstuurd is.

4. Onderaan het profiel van de kandidaat zie je nu een sectie met een lijst van assessments en hun status.

De badge in het profiel van de kandidaat verandert in een percentage wanneer de kandidaat het assessment afgerond heeft.

Je ziet details over de score van de kandidaat onderaan het kandidatenprofiel.

Klik op Open naast een assessment om naar Harver doorgestuurd te worden of download een pdf met de scores door rechts op de drie punten te klikken.

De integratie instellen

Volg onderstaande stappen om de integratie te activeren. Je rol binnen Recruitee moet toegang hebben tot integratie-instellingen om dit te kunnen doen.

1. Ga naar Marktplaats > Categorieën > Assessments en selecteer harver om te Integreren.

2. Lees de informatie en bevestig door te klikken op Accepteer en integreer.

3. Vul je Account-Id en toegangstoken in en klik op Integreer.

Let op: Neem contact op met de support van Harver voor je Toegangstoken en Account-id.

4. Recruitee en Harver zijn nu verbonden. Onder Beheren kun je selecteren wie Harver assessments kan zien en versturen.

5. Je kunt de integratie ook verwijderen in Recruitee onder Beheren.

Welke persoonlijke gegevens verstuurt Recruitee naar Harver?

Voornaam kandidaat, achternaam en e-mailadres

Let op: Recruitee slaat geen persoonlijke gegevens van Harver op.