Gebruik aangepaste lettertypen op je werken-bij site

*GEAVANCEERD* enige programmeerkennis vereist

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om lettertypen te gebruiken, die niet beschikbaar zijn in de werken-bij site editor, kun je aangepaste code van websites zoals Google Fonts toevoegen.

1. Klik CareersHub rechtsboven op jouw scherm en selecteer Ga naar het dashboard.

2. Klik Bewerken naast Werken-bij site (Versie 1.0).

3. Klik links op de werken-bij site editor.

4. Blader in de sectie Meer omlaag naar Aangepaste vormgeving.

5. Ga naar Google Fonts, zoek het gewenste lettertype, en klik op het lettertype om de verschillende stijlopties te bekijken.

6. Klik op + Select this style.

7. Klik rechtsboven op View your selected families en selecteer Embed.

8. Kopieer het bovenste script onder <link> en plak dit in de Scripts in de kopsectie onder Aangepaste vormgeving in de werken-bij site editor.

9. Specificeer de lettertype familie door deze toe te voegen in de sectie Aangepaste CSS door het onderste script in Google Fonts te kopiëren onder CSS-regels.

10. Klik op Opslaan.

Gebruik meerdere aangepaste lettertypen

1. Klik op + Select this style voor elk lettertype dat je wilt toevoegen en Google geeft je een code met meerdere lettertypen.

2. Klik op View your selected families en selecteer Embed.

3. Kopieer het bovenste script onder <link> en plak dit in de Scripts in de kopsectie onder Aangepaste vormgeving in de werken-bij site editor.

4. Definieer welk lettertype je voor welke sectie van je werken-bij site wilt gebruiken door hiervoor een lettertype familie te definiëren en klik op de knop Opslaan.