Hotelprofessionals integratie

Promoot je vacatures gemakkelijk op Hotelprofessionals.nl

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Publiceer jij je vacatures voor hotels op Hotelprofessionals.nl? Met deze integratie kun je dit met een klik rechtstreeks vanuit Recruitee doen.

Als de integratie in jouw account nog niet is ingeschakeld, volg dan eerst de instructies onder De integratie instellen.

Vacatures op Hotelprofessionals publiceren

1. Kies een vacature die je op Hotelprofessionals wilt promoten, selecteer Promoten en klik op Toon meer.

2. Klik naast Hotelprofessionals op de knop +.

3. Controleer de informatie, wijzig indien nodig, en klik op Publiceren.

De vacature is nu op Hotelprofessionals gepubliceerd.

Let op: je kunt de post ook bewerken/verwijderen door op het potloodicoon te klikken.

De integratie instellen

Volg onderstaande stappen om de integratie te activeren. Je rol binnen Recruitee moet toegang hebben tot integratie-instellingen om dit te kunnen doen.

1. Ga naar Marktplaats > Categorieën > Advertenties voor vacatures en selecteer Hotelprofessionals om te Integreren.

Lees de informatie en bevestig deze door te klikken op Accepteer en integreer.

3. Vul je inloggegevens voor Hotelprofessionals in, selecteer + Locatie toevoegen - als je meerdere locaties hebt - en klik op Integreren om de integratie te voltooien.

Let op: Bedrijfs-ID en Postcode moeten overeenkomen met de instellingen van Hotelprofessionals. Als jij je Bedrijfs-ID niet kent dan moet je eerst met Hotelprofessionals contact opnemen en ze vertellen dat je met Recruitee wilt integreren.

4. Recruitee en Hotelprofessionals zijn nu met elkaar verbonden. Onder Beheren kun je zien welke rollen vacatures op Hotelprofessionals kunnen publiceren.

5. Onder Beheren kun je ook de toegevoegde locaties wijzigen of de integratie helemaal verwijderen.

Let op: Zorg ervoor dat de ingevulde Bedrijfs-ID en Postcodes correct zijn, ze worden namelijk niet gevalideerd.

Welke persoonlijke gegevens stuurt Recruitee naar Hotelprofessionals?

• Locatie: Bedrijfs-ID, Postcode

• Vacature: Titel, Omschrijving, Vereisten, is CV vereist, is motivatie vereist, Sollicitatie-URL

• Bijkomende gegevens: Opleiding, soort werk, ervaring, kenmerken, salaris, werktijden, afdelingen, functies, vereiste talen.

Let op: Recruitee slaat geen persoonlijke gegevens van Hotelprofessionals op.