Nmbrs integratie

Stuur je nieuwe werknemers gemakkelijk van Recruitee naar je Nmbrs-account

Cristina avatar
Geschreven door Cristina
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Gebruik je Nmbrs voor je HR-payroll en andere HR-processen? Met deze integratie voeg jij je nieuwe werknemers met een eenvoudige klik aan je Nmbrs-account toe.

Als je Nmbrs-integratie nog niet is ingeschakeld in je account volg dan eerst de instructies onder De integratie instellen.

Stuur nieuwe werknemers naar Nmbrs

1. Ga naar het profiel van de aangenomen kandidaat. Klik in het keuzemenu op Meer > en kies Verstuur naar Nmbrs.

2. Controleer de gegevens en, indien nodig, corrigeer deze, en selecteer een debiteur.

Selecteer een functietitel, afdeling, voeg aanvullende informatie toe onder Toevoegen en klik op Verzenden.

3. Bij het kandidatenprofiel is nu een Nmbrs-badge zichtbaar, waardoor je weet dat het profiel al naar Nmbrs is gestuurd. Ga met je muis over de badge om te zien wie, wanneer het profiel heeft verstuurd.

Let op: je kunt een profiel maar één keer naar Nmbrs sturen. Daarna verdwijnt de optie uit de keuzelijst.

De integratie instellen

Volg onderstaande stappen om deze integratie in te schakelen.

1. Schakel de toestemmingen voor de API-rechten in. Log in bij je Nmbrs-account en ga naar Instellingen > Gebruikersinstellingen > Gebruikerstemplates en klik op het API-tandwielicoon naast Accountantviewer.

Selecteer onder Webservices, Company Services en geef toestemming voor List_GetAll.

Selecteer Debtor Services onder Webservices en activeer de volgende rechten:

• List_GetAll

• Department_GetList

• Environment_Get

• Function_GetList

Selecteer Employee Services onder Webservices en activeer de volgende rechten:

• Address_InsertCurrent

• Department_UpdateCurrent

• Employee_InsertByEmployeeType

• Function_UpdateCurrent

• PersonalInfo_GetCurrent

• PersonalInfo_UpdateCurrent

• Salary_UpdateCurrent

- Debtor Services: Environment_Get

Let op: Zorg ervoor dat het Nmbrs-account dat je gebruikt om de integratie in te stellen, het juiste type gebruiker is. Lees meer over welk gebruikerstype je moet maken voor integraties in Nmbrs' helpcentrum.

2. In Recruitee, ga naar Marktplaats > Categorieën > HRIS en selecteer Nmbrs om te Integreren. Je rol in Recruitee heeft toegang nodig tot Integratie instellingen om dit te kunnen doen.

3. Lees de informatie en bevestig deze door te klikken op Accepteer en integreer.

4. Vul je e-mailadres en API token in, en klik op Integreer.

Je vindt je API token in je Nmbrs-account onder Gebruikersprofiel > API token.

5. Recruitee en Nmbrs zijn nu verbonden. Onder Beheren kun je selecteren wie profielen kan inzien en naar Nmbrs kan sturen.

6. Beslis welke rollen kunnen zien of een profiel al naar Nmbrs is gestuurd. Je kunt ook selecteren welke rollen profielen naar je Nmbrs-account kunnen sturen.

7. Onder Beheren, kun je ook het API token of zelfs de gehele integratie verwijderen.

Welke persoonlijke gegevens verstuurt Recruitee naar Nmbrs?

Recruitee stuurt de voornaam, de achternaam en het e-mailadres van de kandidaat naar Nmbrs.

⚠️ Extra gegevens kunnen worden ondersteund door veldtoewijzing. Bekijk het hulp artikel voor Integratie veldtoewijzing om te weten hoe je velden configureert in Recruitee.

📌 Recruitee slaat geen persoonlijke gegevens van Nmbrs op.