ReferralsHub
Hoe je iemand aandraagt
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Verwijs een contactpersoon voor een open positie via de ReferralsHub

Binnen de ReferralsHub kun je eenvoudig een vriend, oud-collega of kennis doorverwijzen naar een vacature.

1. Ga naar de ReferralsHub-link die met je is gedeeld of vraag hiernaar bij je HR-afdeling. Hier kun je ervoor kiezen om je aan te melden, of in te loggen als je al een account hebt voor de ReferralsHub of voor Recruitee.

Werk je in Recruitee, dan kun je ook het ReferralsHub-icoon in het kop-menu gebruiken.

Let op: als je geen toegang hebt tot Recruitee, moet je je aanmelden voor de ReferralsHub. Als je de foutmelding 'e-mail is ongeldig' krijgt, neem dan contact op met je HR-afdeling met de vraag of je e-mailadres op de lijst met toegestane domeinen staat.

2. Kies een vacature die je open wilt stellen voor aangedragen kandidaten, en lees meer over de voorwaarden en mogelijke beloningen.

3. Klik op Draag een kandidaat aan.

4. Vul het aandraag-formulier in en beantwoord alle vragen over de aangedragen kandidaat. Accepteer de voorwaarden, en klik op Verstuur aandragen kandidaat.

5. De kandidaat is aangedragen en je ontvangt een bevestigingsmail. Je kunt er ook voor kiezen om meer kandidaten aan te dragen.

6. Alle aangedragen kandidaten vind je onder de knop Aangedragen in de ReferralsHub. Klik op de aangedragen kandidaat voor meer informatie over de bijbehorende beloning.

Let op: Afhankelijk van de gekozen instellingen van de beheerders van de ReferralsHub kun je de status van de aangedragen kandidaat wel of niet inzien.