Werken in een Hotel integratie

Promoot je vacatures gemakkelijk op Werken in een Hotel

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Publiceer jij je vacatures voor hotels op Werken in een Hotel? Met deze integratie kun je dit met een klik rechtstreeks vanuit Recruitee doen.

Als de integratie in jouw account nog niet is ingeschakeld, volg dan eerst de instructies onder De integratie instellen.

Promoot vacatures op Werken in een Hotel

1. Kies een vacature die je op Werken in een Hotel wilt promoten, selecteer Vacaturesites en klik op Toon meer.

2. Klik naast Werken in een Hotel op +.

3. Vul de vereiste extra informatie in en klik op Publiceren.

De vacature is nu gepubliceerd op Werken in een Hotel.

Let op: door te klikken op het potloodicoon kun je de referentie-ID van Werken in een Hotel en een link naar de vacaturesite zien, je kunt de publicatie ook bewerken of verwijderen.

De integratie instellen

Volg onderstaande stappen om de integratie te activeren. Je rol binnen Recruitee moet toegang hebben tot integratie-instellingen om dit te kunnen doen.

1. Ga naar Marktplaats > Categorieën > Advertenties voor vacatures en selecteer Werken in een Hotel om te Integreren.

2. Lees de informatie en bevestig deze door te klikken op Accepteer en integreer.

3. Vul de vereiste extra informatie in en klik op Integreer.

Let op: Neem contact op met het support team van Werken in een Hotel als je vragen hebt over je API-sleutel of API-wachtwoord.

4. Recruitee en Werken in een Hotel zijn nu gekoppeld. Onder Beheren zie je welke rollen vacatures kunnen posten op Werken in een Hotel.

5. Onder Beheren kun je ook de toegevoegde locaties wijzigen of de integratie helemaal verwijderen.