Hoe verwijder ik mijn gebruikersaccount?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Voordat je voor altijd je gebruikersaccount verwijderd: als je problemen hebt met je account of met een andere gebruiker neem dan contact op met ons support team.

Let op: nadat dit proces is uitgevoerd, wordt je uitgelogd uit je account. Binnen zeven dagen worden alle gegevens in dit account permanent verwijderd en deze actie kan hierna niet meer ongedaan gemaakt worden.

1. Ga naar je Instellingen > Profiel > Profiel bewerken

2. Klik op Account verwijderen.

3. Bevestig je identiteit.

4. Bevestig dat je begrijpt dat al je gebruikersgegevens worden verwijderd.

Let op: In dit artikel wordt beschreven hoe je persoonlijke account wordt verwijderd. Als je de instructies in dit artikel opvolgt dan wordt je bedrijfsaccount NIET verwijderd. Bijvoorbeeld, alle vacatures blijven actief, het abonnement blijft actief, en notities van anderen worden niet verwijderd.