BambooHR integratie

Stuur je nieuwe medewerkers vanuit Recruitee gemakkelijk door naar je BambooHR account

Cristina avatar
Geschreven door Cristina
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Gebruik je BambooHR voor je introductieprogramma, beoordelingen en andere processen? Met deze integratie voeg jij je nieuwe medewerkers met één klik aan je BambooHR account toe.

Als de BambooHR integratie nog niet is ingeschakeld, volg dan eerst de instructies onder De integratie instellen.

Stuur nieuwe medewerkers door naar BambooHR

Heb je net een nieuwe medewerker met Recruitee aangenomen en wil je de informatie doorsturen naar je BambooHR account? Volg dan onderstaande instructies:

1. Ga naar het profiel van de aangenomen kandidaat. Klik in het keuzemenu op Meer en selecteer Versturen naar BambooHR.

2. Controleer de informatie en corrigeer deze als dat nodig is. Klik daarna op Versturen.

3. Er wordt een BambooHR badge aan het profiel van de kandidaat toegevoegd. Hierdoor zien jij en je teamgenoten dat een profiel al is doorgestuurd. Als je met de muis over de badge gaat dan zie je het tijdstip, en de naam van de teamgenoot die het profiel verstuurd heeft naar BambooHR.

Belangrijk: je kunt een profiel maar één keer naar BambooHR sturen.

4. Klik op de badge om doorgestuurd te worden naar het profiel van de nieuwe medewerker in BambooHR.

De integratie instellen

Om deze integratie in te schakelen volg je onderstaande stappen. Je rol binnen Recruitee moet de machtiging hebben Integraties beheren.

1. Ga naar Marktplaats > Categorieën > HRIS en selecteer BambooHR om te Integreren.

2. Lees de informatie en bevestig door op Accepteer en integreer te klikken.

3. Vul je BambooHR-subdomain in, en klik op Integreer.

4. Je wordt doorgestuurd naar BambooHR om je aan te melden bij jouw account.

Belangrijk: om te integreren, moet je in BambooHR de machtiging hebben als Beheerder of een rol die nieuwe werknemers kan toevoegen en het volgende kan bewerken:

Onder Persoonlijk:

• Voornaam,

• Achternaam,

• Geboortedatum,

• Geslacht,

• Adres,

• Mobiele telefoon,

• E-mail thuis,

• LinkedIn URL,

• Twitter Feed,

• Facebook URL,

Onder Vacature:

• Afdeling,

• Vacaturetitel.

5. Recruitee en BambooHR zijn nu gekoppeld.

Onder Beheren kun je selecteren wie profielen kan bekijken en verzenden naar BambooHR, en wie de integratie kan verwijderen.

Welke gegevens stuurt Recruitee naar BambooHR?