Hoe zeg je je abonnement op?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je jouw abonnement annuleert, heb je na het einde van je huidige factureringsperiode geen toegang meer tot je account, werken-bij site of kandidatendatabase. Laat ons weten of wij je nog ergens mee kunnen helpen voordat je jouw abonnement annuleert.

⚠️ Als je een jaarabonnement hebt, moet je deze een maand voordat je abonnement afloopt annuleren, om automatische verlenging te voorkomen.

⚠️ Als je een aangepast abonnement hebt, zijn deze opties mogelijk niet beschikbaar in je account. Neem in dat geval contact op met ons support team via support@recruitee.com, of via de chat.

Je abonnement annuleren

2. Klik naast je huidige abonnement op Wijzig het abonnement.

3. Om je abonnement te annuleren, klik je onder je huidige abonnement op Abonnement annuleren.

4. Voordat je gaat, willen we weten of we je nog ergens mee kunnen helpen. Volg de stappen om je reden van annulering aan ons door te geven en voltooi de annulatie bij Stap 3 als je dit nog steeds wilt.

Zodra de facturatieperiode voorbij is, wordt je account gedeactiveerd en halen we je werken-bij site offline.

⚠️ Recruitee garandeert niet dat je gegevens langer dan 30 dagen na je laatste factureringsperiode worden opgeslagen. Mochten wij je gegevens gaan verwijderen, zullen wij dit hoe dan ook laten weten!

Je abonnement heractiveren

Als je account nog actief is, kan je jouw account heractiveren met een paar klikken.

Ga naar Instellingen> Facturatie en klik naast je geannuleerde abonnement op Heractiveren het abonnement.

Zolang je gegevens beschikbaar zijn, heb je nog steeds toegang tot de facturatie-sectie, zelfs als je account inactief is. Je kan hier een nieuw abonnement selecteren en heractiveren, waardoor je toegang krijgt tot je gegevens zoals je ze hebt achtergelaten.

Je account permanent verwijderen

Wij adviseren gebruikers om hun accounts niet permanent te verwijderen, tenzij ze er zeker van zijn dat ze hun wervingsgegevens niet meer nodig hebben.

Zodra je account is verwijderd, kun je niet meer inloggen en heb je geen toegang meer tot al je vacature- en kandidaatgegevens. Wij kunnen deze gegevens niet meer terughalen nadat je account is verwijderd.

Als je jouw bedrijfsaccount wil verwijderen, volg dan deze instructies.