Aan de slag met Recruitee
Werk als één team om de beste talenten aan te nemen

Stel je recruitment A-team samen door collega's uit te nodigen voor Recruitee.

Émilie Némorin avatar
Geschreven door Émilie Némorin
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Recruitment doe je als een team. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat je met Recruitee kunt samenwerken. Leer snel hoe jij je recruitment-team inricht.

Klaar om te beginnen? In Recruitee, ga naar Instellingen > Bedrijf > Teamgenoten en + Nieuw teamgenoot.

De teamgenoten die je al een uitnodiging hebt gestuurd, maar deze nog niet hebben geaccepteerd kun je bekijken in het Uitnodigingen in behandeling tabblad. Je kunt hier ook de uitnodiging opnieuw verzenden of intrekken door op een van de iconen onder Beheren te klikken.

Je kunt eenvoudig zoeken naar verschillende teamgenoten of de lijst met teamgenoten door bovenaan de pagina te filteren. Om de gebruikersrol van een teamgenoot te wijzigen, selecteer je het potloodicoon naast de teamgenoot.

Verwijder een teamgenoot uit je Recruitee account

1. Ga naar Instellingen > Bedrijf > Teamgenoten.

2. Vink de selectievakjes aan de linkerkant aan en selecteer Verwijderen onder Acties.. Of Klik op het verwijder icoon naast een teamlid dat je wilt verwijderen.

3. Vink alle vakjes aan om te bevestigen dat je akkoord gaat met de gevolgen van de verwijdering.

4. Klik op Teamgenoot verwijderen.

Let op: Het verwijderen van een teamgenoot zal NIET de notities, evaluaties, e-mails of kandidaat profielen verwijderen die door het teamlid zijn gemaakt.

En nu?

Nodig hier een teamgenoot voor je recruitment-team uit, of neem de volgende stap: kandidaten importeren.