Je recruitmentteam samenstellen

Werk als een team en neem samen de beste talenten voor je vacatures aan

Émilie Némorin avatar
Geschreven door Émilie Némorin
Deze week bijgewerkt

Je recruitmentteam samenstellen

Recruitmentteams zijn een geweldige manier om samen aan te nemen en gemeenschappelijk bepaalde vacatures in te vullen. Een van de onderdelen bij het maken van elke vacature in Recruitee is de optie 'recruitmentteam' samenstellen.

Beheerders in je bedrijf hebben toegang tot elke vacature en kandidaat, maar hoeven niet opgenomen te worden in het recruitmentteam, als de vacature voor hen niet relevant is. Ze kunnen zichzelf op elk moment aan het recruitmentteam toevoegen of eruit verwijderen.

Andere accountleden moeten aan het recruitmentteam van de vacature worden toegevoegd om toegang tot kandidaten te krijgen en om te kunnen helpen met het aanneemproces. Als ze niet in het recruitmentteam zitten, dan kunnen ze de kandidaten voor die vacature niet zien of ermee interacteren.

Als je een nieuwe teamgenoot voor het recruitmentteam uitnodigt, selecteer dan de rol van de gebruiker uit het keuzemenu rechts van hun naam. Een "Vacaturemanager", bijvoorbeeld, is iemand die betrokken is bij alle aspecten van een vacature. Een "Reviewer" heeft alleen toegang tot de kandidaten en agenda van de vacature.

Voeg bestaande accountleden toe aan je recruitmentteam

Als je een collega toevoegt die al toegang heeft tot Recruitee, dan staat deze in het keuzemenu. Selecteer eenvoudig hun naam en sla op. Ze verschijnen in de bovenstaande lijst met teamgenoten en krijgen meldingen over alle wijzigingen in die vacature.

Nodig een nieuwe teamgenoot uit per e-mail

Klik op + Nodig nieuwe teamgenoot uit om iemand toe te voegen die nog geen lid is van je bedrijfsaccount van Recruitee. Je moet hun e-mailadres invullen en een rol kiezen. Zij krijgen een uitnodiging van Recruitee met een unieke link. Je collega moet deze uitnodiging accepteren om deel te nemen aan je Recruitee account. Als ze dat doen, dan komen ze in het recruitmentteam voor de vacature.

Let op: gebruikers kunnen gekoppeld worden aan afdelingen en locaties in de sectie 'Afdelingen' van je account.