Betaling en facturen

Wijzig je betalingsdetails en download je facturen

Meer dan een week geleden bijgewerkt

⚠️ De informatie in dit artikel geldt alleen voor abonnementen op basis van webaanbiedingen. Neem contact op met support@recruitee.com voor handmatige abonnementen.

📌 Om factureringsgegevens bij te werken, moet je hiring rol toestemming hebben om het abonnement en de facturering beheren.

Je betalingsdetails bijwerken

Wijzig je betaalmethode, factuuradres of factuurcontact.

2. Ga naar Betalingsdetails en klik naast Betaalmethode, Factuuradres of Factuurcontact op Bewerken.

Betaalmethode

Vul je creditcarddetails in om een nieuwe betaalmethode toe te voegen.

Factuuradres

Werk je bedrijfsinformatie of BTW-nummer bij.

Factuurcontact

Het factuurcontact ontvangt alle betalingscorrespondentie, zoals facturen, creditnota's en betalingsherinneringen. Je kunt voor deze informatie extra ontvangers toevoegen bij Verstuur kopieën van facturen naar.

Je factuur downloaden

Alle facturen voor jouw bedrijf vind je bij Instellingen > Bedrijf > Facturatie. Scroll naar beneden voor Facturen.

Klik op de knop op rechts om elke factuur individueel te downloaden.