Hou de tijd in elke fase categorie bij

Bekijk aan welke fase je teamgenoten de meeste tijd besteden

Émilie Némorin avatar
Geschreven door Émilie Némorin
Meer dan een week geleden bijgewerkt

1. Klik in het menu aan de linkerkant op Rapportages.

2. Onder Evaluaties & afspraken, klik op Tijd in elke fase categorie.

3. Je ziet waaraan je team de meeste tijd besteedt om kandidaten door de funnel te bewegen. Onderken de problemen — bijvoorbeeld, te veel kandidaten voor on-site interviews kan wijzen op de noodzaak voor een effectiever telefoon-interview.

4. Zodra je een tabblad kiest kun je de resultaten verder filteren door op het veld Filter op... te klikken en het filter van je keuze te selecteren.

5. Om een datumbereik te selecteren klik je rechtsboven op het icoon Altijd en selecteer je het gewenste datumbereik.

6. Om het aantal regels per pagina aan te passen, klik je linksbeneden op het icoon Per pagina en selecteer je het aantal regels dat je wilt.

7. Om het rapport naar csv te exporteren, klik je onder de zoekbalk Filter op... op de knop ... en selecteer je vervolgens Exporteren naar CSV.