Rapportage en analyse
Verbind je funnel gegevens met rapportages

Krijg rapportages over de funnels van je vacatures

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om ervoor te zorgen dat de gegevens in je rapportages compleet zijn moeten alle fasen in de funnels van je vacatures gekoppeld zijn met een fase-type. Hieronder staan instructies om handmatig je fasen te koppelen met de fase-typen.

Verbind een funnel template aan de rapportages

1. Klik op Instellingen > Templates > Funnels en selecteer een funnel template.

2. Klik op het potloodicoon naast een fase.

3. Open het keuzemenu onder Type en selecteer een fasetype.

Er zijn zes standaard typen waaruit je kunt kiezen: Sollicitatie, Telefonisch gesprek, Interview, Evaluatie, Aanbod, en Aannemen. Het is niet mogelijk om de vooraf ingestelde fasetypen te bewerken.

4. Klik op Opslaan.

Naast de naam van de fase zie je een gekleurd vak. Hierdoor zie je dat de gegevens van deze fase gekoppeld zijn aan de Rapportages.

5. Herhaal dit nu voor alle fasen van de funnel template die je wilt koppelen aan de rapporten.

Let op: Gegevens van de fasen waarvoor geen type fase is geselecteerd, worden niet weergegeven in de rapporten.

Verbind de funnel van een vacature aan rapportages

1. Ga naar een vacature in het vacature overzicht en klik op Bewerken.

2. Klik op het tabblad Workflow.

3. Klik op het potloodicoon naast een fase om deze aan de Rapporten te koppelen.

4. Open het keuzemenu onder Type en selecteer een fasetype.

Er zijn zes standaard typen waaruit je kunt kiezen: Sollicitatie, Telefonisch gesprek, Interview, Evaluatie, Aanbod, en Aannemen.

5. Klik op Opslaan.

6. Naast de naam van de fase zie je een gekleurd vak. Hierdoor zie je dat de gegevens van deze fase gekoppeld zijn aan rapportages.

7. Herhaal dit nu voor alle fasen van de funnel voor deze vacature.

Let op: Gegevens van de fasen waarvoor geen type fase is geselecteerd, worden niet in de rapporten weergegeven.