Pas de stijl van je werken-bij site met aangepaste CSS aan

Aanpassen van het uiterlijk van je werken-bij site met aangepaste CSS/Javascript

Émilie Némorin avatar
Geschreven door Émilie Némorin
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In de instellingen voor je werken-bij site zie je veel opties die je kunt aanpassen, hiermee kun je precies bepalen hoe je werken-bij site er voor je kandidaten uitziet. Hier leer je hoe je de stijl van je werken-bij site met aangepaste CSS scripts in je kop en tekst sectie bepaald.

1. Klik CareersHub rechtsboven op jouw scherm en selecteer Ga naar het dashboard.

2. Klik Bewerken naast Werken-bij site (Versie 1.0).

3. Klik links op de werken-bij site editor.

4. Blader in de sectie Meer omlaag naar Aangepaste vormgeving.

5. In de sectie Aangepaste CSS, voeg je aangepaste CSS toe.