E-mail
Nieuwe e-mails aan bestaande profielen van kandidaten toevoegen
Nieuwe e-mails aan bestaande profielen van kandidaten toevoegen
Émilie Némorin avatar
Geschreven door Émilie Némorin
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als een bestaande kandidaat je e-mailt met een nieuw e-mailadres (dat niet in je kandidatendatabase zit), dan kun je die e-mail toevoegen aan het bestaande kandidatenprofiel.

1. Klik in het menu aan de linkerkant op Mailbox.

2. Klik op de map Niet-kandidaten > Selecteer de e-mail die je aan een bestaand kandidatenprofiel wilt toevoegen.

3. Klik boven de e-mail op de knop Koppel met kandidaat.

4. Type de naam van de kandidaat aan wiens profiel je de e-mail wilt toevoegen.

5. Klik op de naam van de kandidaat waaraan je de e-mail wilt toevoegen > Klik op Ja, koppel om te bevestigen.

LET OP:

• Deze e-mail verdwijnt uit de map Niet-kandidaten in je mailbox.

• Als je een e-mail aan een kandidatenprofiel toevoegt, dan kun je dat niet meer ongedaan maken. Zorg ervoor dat je de juiste kandidaat selecteert.