Voeg volgcodes en JS-scripts aan je werken-bij site toe

*GEAVANCEERD* Gebruik volgcodes van Google, Facebook, en Indeed

Émilie Némorin avatar
Geschreven door Émilie Némorin
Meer dan een week geleden bijgewerkt

1. Klik CareersHub rechtsboven op jouw scherm en selecteer Ga naar het dashboard.

2. Klik Bewerken naast Werken-bij site (Versie 1.0).

3. Open aan de linkerkant je werken-bij site editor en ga naar Aangepaste vormgeving.

4. In de secties voor Scripts in de header en Aangepaste body kun je verschillende volgcodes en JS-scripts plaatsen.

Google Analytics

Je kunt de volgcode van Google Analytics in de Scripts in de header sectie zetten. Kopieer en plak eenvoudig het script van Google Analytics en voeg je ID toe.

Voor meer informatie over het toevoegen van het Analytics script, klik hier.

Aangepaste volgscript voor Google Ads conversie

1. Kopieer dit volgscript in een tekstverwerker.

2. Vervang de tekst “GOOGLE_CONVERSION_ID” en “CONVERSION_LABEL” in het script door je eigen gegevens.

3. Plak het gewijzigde script in de sectie Scripts in de header van je werken-bij site.

Aangepaste volgpixel voor Facebook

Met dit script volg je kandidaten die van Facebook komen (ofwel via autonoom delen of via advertenties) en hun sollicitatie op je werken-bij site voltooien.

1. Kopieer dit volgscript in een tekstverwerker.

2. Vervang de tekst “FACEBOOK_PIXEL_ID” in het script door je eigen gegevens.

3. Plak het gewijzigde script in de sectie Scripts in de header van je werken-bij site.

Aangepast volgscript voor doorgestuurde kandidaten na hun sollicitatie

Dit script is bedoeld om kandidaten te volgen die je doorgestuurd hebt naar een andere site nadat ze hun sollicitatie op je Recruitee werken-bij site voltooid hebben.

1. Kopieer dit volgscript in een tekstverwerker.

2. Vervang de tekst http://recruitee.com” in het script door de URL van de site waar je kandidaten naar doorstuurt.

3. Plak het gewijzigde script in de sectie Scripts in de header van je werken-bij site.

Let op: dit script volgt alleen succesvolle sollicitaties vanuit je Recruitee werken-bij site naar de site waarnaar je doorstuurt, en niet de bezoeken aan de site waarnaar je doorstuurt.