Gebruik een aangepast domein voor je werken-bij-site

*GEAVANCEERD*

Meer dan een week geleden bijgewerkt

2. Klik op Bewerken naast Aangepast domein om een aangepast domein in te voeren die je wilt gebruiken voor je werken-bij site.

Belangrijk: Je kunt alleen een subdomein van je eigen website gebruiken als aangepast domein, zoals "vacatures.bedrijf.nl" of "werken-bij.bedrijf.nl", EN NIET "bedrijf.nl/vacatures"

3. Werk de DNS-instellingen van het gekozen domein bij. Als je hier geen toegang toe hebt, vraag dan je webbeheerder of IT-team om de wijzigingen aan te brengen in de DNS-instellingen van de hosting provider. Neem contact op met je hosting provider voor de specifieke instructies. De volgende instructies zijn hoe de meeste providers werken.

Subdomein

Als je een subdomein, zoals vacatures.bedrijf.nl, wilt gebruiken, dan moet je twee CNAME records toevoegen die wijzen naar secure.recruitee.com.

Bijvoorbeeld:

vacatures.bedrijf.nl.              CNAME     secure.recruitee.com

www.vacatures.bedrijf.nl.     CNAME     secure.recruitee.com

Let op:

• Afhankelijk van je hosting provider moet je een PUNT (.) op het einde zetten of je hoeft alleen het eerste deel van het subdomein in te vullen.

• Sommige providers werken niet met CNAME voor subdomeinen maar met A records, controleer bij de hosting provider de specifieke instructies.

Hoofddomein

Als je een hoofddomein, zoals werkenbijbedrijf.nl, wilt gebruiken, dan moet je twee A-records toevoegen die naar het IP-adres 35.242.209.60 wijzen.

Bijvoorbeeld:
werkenbijbedrijf.nl.                         A                              35.242.209.60

www.werkenbijbedrijf.nl                 A                              35.242.209.60

Belangrijk:

• Het kan tot 48 uur duren voordat DNS-wijzigingen door het hele internet verwerkt zijn.

•  Recruitee verstrekt en vernieuwt automatisch een SSL-certificaat uitgegeven door Let's Encrypt Authority X3. Het wordt automatisch toegevoegd als de DNS-instellingen voor je aangepaste domein juist zijn ingesteld.

Als je vragen hebt over het instellen van een aangepast domein, stuur ons dan een bericht.