API-documentatie
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om nog meer uit Recruitee te halen kun je onze openbare API gebruiken om je workflow te automatiseren en te integreren met je website en andere software.

⚠️ Voor API's moet je geavanceerde programmeerkennis hebben. Voor het beheren van de API's bieden we beperkte support. Een gedetailleerd kader van onze API-support vind je hieronder.

In dit artikel:

Recruitees Werken-bij site API

⚠️ Als je Recruitees Werken-bij Site API gebruikt om vacatures van Recruitee op je eigen website te plaatsen, blijft je standaard werken-bij site (jouwbedrijf.recruitee.com) alsnog live. Wil je je standaard werken-bij site uitschakelen? Neem dan via chat of support@recruitee.com contact op met ons support team.

Recruitees ATS API

De ATS API vereist verificatie. Je kunt je eigen API token genereren via Instellingen > Apps en plugins > Persoonlijke API tokens.

Klik rechtsboven op + Nieuwe token om een persoonlijk API-token te genereren. Een persoonlijk API-token verloopt niet, tenzij een gebruiker het intrekt.

Bekijk voor meer informatie de bovenstaande gelinkte documentatie.

Recruitees volledige API eindpunt documentatie

⚠️ Dit document werd automatisch gegenereerd. Het laden ervan duurt iets langer. De website zal binnen de eerste 10-15 seconden van het laden niet reageren, dus wees alsjeblieft geduldig.

API-support

Als je een verzoek stuurt naar Recruitee API en je krijgt als antwoord een onverwachte error, neem dan contact met ons op via chat of support@recruitee.com.

⚠️ Uitgebreidere support is beschikbaar in onze Lead-abonnementen.

Acties binnen het kader van onze support:

• Het identificeren van het juiste API-eindpunt dat past bij jouw specifieke behoeftes

• Zorgen dat jij verwezen wordt naar de juiste plek in onze API-documentatie.

• Het bieden van een voorbeeld-cURL die je kunt gebruiken als template voor jouw API-verzoek

Acties buiten het kader van onze support:

• Het vanaf nul ontwerpen en opbouwen van op maat gemaakte API-integraties

• Het beoordelen van codes van je API-integraties nadat we hebben geverifieerd dat het door jou gebruikte eindpunt naar behoren werkt.

• Support op het gebied van coderen, ongeacht de programmeertaal

Mis je een eindpunt of heb je andere API's-gerelateerde vragen? Neem dan contact met ons op via chat of support@recruitee.com.