Toon vacatures op je werken-bij site per categorie

Orden je vacatures en help kandidaten om ze sneller te filteren

Émilie Némorin avatar
Geschreven door Émilie Némorin
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Categorieën toewijzen aan vacatures

1. Klik in het menu aan de linkerkant op Vacatures.

2. Klik op Bewerken bij de vacature waarvoor je een categorie wilt instellen.

3. In het tabblad Vacature, klik rechtsboven op Afdeling > Vul de categorie in die je aan deze vacature wilt toewijzen.

Let op: De categorie van de vacature hoeft niet gelijk te zijn aan de afdeling. Je kunt ook "fulltime", "parttime" of welke andere categorie dan ook onder Afdeling zetten.

4. Klik op Opslaan.

5. Herhaal bovenstaande stappen voor alle vacatures waarvoor je categorieën wilt instellen.

Filteren van vacatures op je werken-bij site

1. Klik CareersHub rechtsboven op jouw scherm en selecteer Ga naar het dashboard.

2. Klik Bewerken naast Werken-bij site (Versie 1.0).

3. Blader omlaag naar de sectie vacatures, je ziet daar je gepubliceerde vacatures met hun respectievelijke categorieën als tags. Er zijn nog geen knoppen om de vacatures mee te filteren.

4. In de werken-bij site editor, open de sectie Vacatures om je layout aan te passen.

5. In de sectie Layout, kies je voorkeurslayout om je gepubliceerde vacatures te tonen zoals jij dat wilt.

Om de vacatures te groeperen, op basis van de hiervoor ingestelde categorieën, kun je de eerste layoutoptie kiezen — Groepen — en dan selecteer je filteren van vacatures op Afdeling. > Klik op Opslaan.

Je ziet dan je gepubliceerde vacatures in hun categorieën op je werken-bij site.

Je kunt ook de tweede layoutoptie kiezen — Tabbladen — en selecteer filteren op Afdeling. > Klik op Opslaan.

Met de optie Tabbladen, worden je gepubliceerde vacatures onder een menu met categorieën aan de bovenkant getoond. Je kunt op elke categorie klikken om je bijbehorende vacatures te filteren.

Als je kiest voor de derde layoutoptie — Filters — dan kun je ervoor kiezen om filters voor Zoeken, Afdeling, Stad, Land en Tag op te nemen > Klik op Opslaan.

Met de optie Filters krijg jij je gepubliceerde vacatures te zien als een lijst met filters en een zoekbalk.