Plaatsen op vacaturesites
Basis vacaturesites
Plaats je vacatures op gratis vacaturesites
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met een paar klikken op de knop promoot je met Recruitee je gepubliceerde vacatures op meerdere gratis vacaturesites.

In dit artikel:

Automatische plaatsing

Recruitee stuurt standaard iedere vacature met de status 'Gepubliceerd' automatisch naar Indeed.

Daarnaast voegen we gestructureerde gegevens toe aan je werken-bij site, zodat Google deze kan indexeren en je vacatures op Google for Jobs verschijnen.

Om te checken of dit is ingeschakeld, ga naar Marktplaats > Categorieën > Advertenties voor vacatures en klik je naast Indeed op Instellingen.

💡 Als je het automatisch plaatsen van je vacatures wil uitschakelen, neem dan contact op met het support team via de chat of via support@recruitee.com.

Vacatures handmatig promoten

Je kunt je vacatures handmatig publiceren op andere beschikbare vacaturesites.

1. Ga naar de Vacatures die je wil promoten en klik op Vacaturesites.

2. Klik naast de vacaturesite op Publiceren.

3. Sommige vacaturesites hebben een verificatie nodig. Selecteer de externe inloggegevens en klik op Publiceren.

Leer meer over het beheren van externe inloggegevens voor vacaturesites.

4. Het kan tot een aantal werkdagen duren voordat de gratis geplaatste vacatures op de gekozen vacaturesite(s) verschijnen.

💡 Als er meerdere locaties voor je vacature zijn gemaakt, worden er naar de meeste vacaturebanken aparte vacatures voor elke locatie verzonden. Als vacaturesites beschikbaar zijn in specifieke landen (bijvoorbeeld ArbeitNow voor Duitsland), worden alleen vacatures verzonden die de validatie hebben doorstaan.

Als er bepaalde elementen ontbreken in je vacature, kan die worden afgewezen door de vacaturesites. Lees wat u moet doen als uw vacature wordt afgewezen.

Vacatures depubliceren

Je kunt het publiceren van de vacatures handmatig ongedaan maken. Klik op de drie puntjes naast de vacaturesite en klik op Depubliceren.

📌 Het is niet mogelijk om de publicatie van individuele vacatures op Google for Jobs ongedaan te maken.