Plaatsen op vacaturesites
Basis vacaturesites
Publiceer je vacatures opnieuw op vacaturesites

Publiceer dezelfde vacature opnieuw naar vacaturesites

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Gratis vacaturesites staan het over het algemeen toe dat vacatures er ongeveer een maand op staan. Zelfs daarvoor kan je vacature al steeds minder verkeer trekken. In dat geval kun jij je vacature opnieuw publiceren om voor zichtbaarheid en meer kandidaten te zorgen.

⚠️ Als een vacature niet verloopt op de XML-feed van een vacaturebank (bijv. Indeed), zal het niet mogelijk zijn om deze opnieuw te publiceren, maar deze zal altijd gepubliceerd blijven in de Recruitee-feed. Google for Jobs en LinkedIn zullen ook gepubliceerd blijven omdat zij geen XML-feeds gebruiken.

In dit artikel:

Hoe publiceer je een verlopen vacature opnieuw?

1. Ga naar de vacature die je wilt promoten en klik op Vacaturesites.

2. Zoek een verlopen vacaturesite en klik op Opnieuw publiceren.

3. Je vacature wordt opnieuw gepubliceerd in Recruitee en wordt ter beoordeling naar de geselecteerde vacaturesite gestuurd.

💡 Het kan tot 2 dagen duren voordat de vacature is gepubliceerd. Neem voor meer informatie contact op met de vacaturesite.

Hoe schakel je automatische herplaatsing van vacatures in?

De vereisten voor hoe lang een vacature actief blijft op de platforms verschillen per vacaturesite. Door automatische herplaatsing van vacatures in te schakelen, kan Recruitee automatisch de vacatures die na een bepaalde tijd inactief zijn geworden opnieuw publiceren.

1. Ga naar de vacature die je opnieuw wilt publiceren en klik op Vacaturesites.

2. Activeer bovenin de schakelaar Automatisch opnieuw publiceren.

3. Alle verlopen vacaturesites worden automatisch opnieuw gepubliceerd.