Agenda en planning
Agenda
Bekijk alle afspraken in je agenda

Bekijk je eigen afspraken en die van je teamgenoten in de agenda

Émilie Némorin avatar
Geschreven door Émilie Némorin
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met Recruitee kun je standaard een gedeelde agenda gebruiken om interviews in te plannen of je kunt je persoonlijke agenda synchroniseren om alle afspraken van je teamgenoten op één plek te zien.

Bekijk je agenda

1. Klik in het menu aan de linkerkant op Dashboard > Agenda.

2. Onder Filter, selecteer je:

• Mijn: je gesynchroniseerde afspraken uit je persoonlijke agenda.

• Team: alle afspraken uit je gedeelde team-agenda.

3. Klik op de datumrange om deze aan te passen.

4. Schakel tussen Week en Dag om ingeplande afspraken binnen een week respectievelijk een dag te bekijken.

5. Klik op het icoon ... > Toon weekenden om zaterdag en zondag in het Weekoverzicht te tonen.

6. Klik linksboven in de agenda op de huidige tijdzone om deze aan te passen.

En nu?

Met de planner leg je snel gesprekken vast met mogelijke kandidaten. Plan hier je eerste afspraak.